Bo bra i nybyggda strandhus

Självhushållning i moderna strandhus är en uppskattad boendeform. När solen steker kan du koppla av på det egna generösa soldäcket och när vind och regn piskar kan du njuta av vädrets makter genom de stora fönsterpartiet.

Effektivt utnyttjade kvadrater för upp till 8 personer (6 vuxna och 2 barn)

Upp till åtta personer kan sova i varje hus. Husen är på 40 kvm och har två sovrum och ett allrum i öppen planlösning. I det ena sovrummet finns en dubbelsäng (2 sängar ihop), och i det andra två enkelsängar med två nedfällbara sängar över (max 60 kg). 

Fullt utrustat kök och golvvärme

I allrummet finns en bäddsoffa som kan bäddas ut till ytterligare en dubbelsäng. I anslutning till allrummet finns även en fullt utrustad köksavdelning med kyl, frys, elspis, mikro och diskmaskin.

Varje hus har egen toalett och dusch. Golvvärme ger ett behagligt inomhusklimat. TV och fri WiFi finns i alla hus. Tillgång till tvättstuga finns på området.

Täcken och kuddar finns men du tar med egna lakan och handdukar eller hyr av oss, sovsäck är inte tillåtet! Man står även för förbrukningsvaraor som diskmedel, tvål, toalettpapper och hushållspapper själv. Som start har vi sett till att det finns 1 disktrasa, 1 soppåse, 4 disktabletter, diskmedel, 1 diskborste och 1 toalettrulle när ni ankommer.

8 av våra strandhus är handikappvänliga och alla strandhus är rökfria. I vissa strandhus ärdet tillåtet med husdjur, så hund eller katt kan hänga med på semestern. De får dock INTE vistas uppe i möblerna! Kostnad för husdjur tillkommer.

Sitemap Integritetspolicy © 2024 Apelvikstrand