Corona virus (COVID-19)

Fördelen med att bo på vår anläggning, ApelvikStrand, är att man bor enskilt, det finns inga gemensamhetsutrymmen. Alla har sitt eget hus eller lägenhet med sin egen toalett/dusch och kök.

Man checkas in via SMS, mail eller telefon, man får då en kod till kodlåset. Detta för att slippa personkontakt.

Vi har också höjt kontrollen av våra städrutiner/avsyningar. Vi desinficerar alla bänkytor, handtag, toaletter/handfat och knappdisplayers mellan varje gästbyte.

Vi har ställt ut en handdesinficering i varje hus och lägenhet för alla gästers skull. Vi hoppas ni respekterar att denna ska få stå kvar till nästa gäst. Man får inte ta den med sig hem.

Respektera!

Tidigare har det varit tillåtet för alla att besöka poolviken på campingen. Men nu under covid-19 så är det inte det pga att det blir för trångt och det är endast till för campingens egna gäster i år. Detta gäller även att gå dit bort för att köpa frukostbuffé. Vi som driver verksamheter försöker hantera denna situation på bästa vis, men vi behöver ha er som gäster med oss i detta. Vi sätter stopp och gränser för er skull. Så vänligen respektera våra ordningsregler. Tack på förhand!

Sitemap Integritetspolicy © 2024 Apelvikstrand