Bo prisvärt och bekvämt när du arbetar i Varberg

Varberg är en stad med mycket byggnationer och projekt på gång. Om du som arbetare jobbar i Varberg under en längre tid passar våra strandhus och mindre lägenheter perfekt, men förstås även om du vill ha ett bekvämt boende över endast någon natt.

Vid vår anläggning i Apelviken bor ni i bekväma boenden där ni har allt ni behöver. Samtliga av våra strandhus och mindre lägenheter har både dusch och toalett samt gratis wifi. I våra strandhus på 40 kvadratmeter bor ni upp till 6 personer, men vi rekommenderar 4 personer. I dessa har ni dessutom tillgång till ett fullt utrustat kök och ett allrum med tv.

För dig som kommer ensam eller med en kollega har vi istället de lite mindre Compact living-lägenheterna.

Vid våra boenden finns gratis parkering och ni bor med en närhet till centrum, dagligvaruhandel och bussförbindelse, men samtidigt lite avsides i en lugn miljö med havet direkt utanför dörren. Till tågstationen är det 4,2 km.

Priser för ett strandhus:
Dygnspris: 1095 kr - 1995 kr beroende på säsong.
Veckopris 6695 kr - 12995 kr beroende på säsong.

Priser för "compakt living"-lägenhet: 
Dygnspris: 695 kr - 1395 kr beroende på säsong.
Veckopris: 3895 kr - 7995 kr beroende på säsong.

Lakan och handdukspaket 100 kr/person.
Slutstädning 500 kr/lägenhet och 750 kr/strandhus

Ni kan även välja att ta hjälp med slutstädningen till en kostnad av 500 kronor för lägenheterna och 750 kronor för strandhusen. Be gärna om offert om ni vill bo under en längre period.

För frågor eller bokning kontakta oss.

För er som endast passerar Varberg någon enstaka natt och vill bo mer centralt kan vi rekommendera Fästningens vandrarhem.

Sitemap Integritetspolicy © 2021 Apelvikstrand